Arkiv för Okategoriserade

 •   Postat den 28 apr 2018
 • SAMTIT Svenska mässan

  IM-Medico vill passa på att tacka alla som tittade förbi montern på SAMTIT på Svenska mässan i Göteborg.

  Några nya produkter som presenterades var HelixAR foch Tourniquet Touch, tveka inte att höra av er om ni önskar mer information om dessa produkter.Argondiatermi

 •   Postat den 17 Nov 2017
 • IM-Medico på Medica


  IM-Medico besökte Medica-mässan i Düsseldorf nu i veckan. Medica är enorm mässa och i princip alla företag i Medtech branschen som är, eller vill, göra sig ett namn inom den medicintekniska industrin brukar delta. Det är allt från de stora världsföretagen till små tillverkare från världens alla hörn som vill marknadsföra just sin produkt och skapa försäljning främst i Europa.

  Vi hade två mycket intensiva dagar där vi träffade ett stort antal av våra internationella tillverkare, vars produkter vi marknadsför och säljer i Sverige. Dessa möten är viktiga eftersom de stärker samarbetet mellan oss och tillverkarna och eftersom vi tillsammans får tillfälle att planera när och hur vi ska lansera nya produkter på den svenska marknaden.

 •   Postat den 1 okt 2015
 • Flisa-mässan och Radiohjälpens insamling för människor på flykt

  IM-Medico vill tacka alla som besökte oss i vår monter under Flisa-mässan i Uddevalla den 15-17 september. Vi riktar ett särskilt tack till alla er som i samband med att testa vår Kroppsanalysator var med och bidrog med 20 kr till Radiohjälpens insamling för människor på flykt. Totalt samlades 1 250 kr in.

  Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller om ni vill veta mer om våra produkter och vad vi kan erbjuda.