Utforska våra nya unika akutväskor

Besök oss i vår monter på Ambulans 2017 i  Upplands Väsby den 25-26 april. Då kan du få lära dig mer om hur packad du faktiskt kan vara i ambulansen, när vi bland annat visar upp vår nya unika linje av akutväskor.

Vi har fyra nya moderna akutväskor, som alla kan anpassas efter dina behov:

  • Flexi
  • Flexi Hybrid
  • Flexi Andningsvårdsväska
  • MiniBag

Flexi är akutväskan som passar i såväl akuta som mindre akuta sammanhang. Med det senaste inom ergonomi och väldisponerade fack täcker väskan de flesta behov. Materialets antibakteriella egenskaper är helt rätt i tiden och att den är PVC-fri gör den helt återvinningsbar.

Flexi Hybrid är akutväskan för dagens moderna ambulanssjukvård. Materialets antibakteriella egenskaper är helt rätt i tiden och att den är PVC-fri gör den helt återvinningsbar. Akutväskan passar i alla akuta situationer med det senaste inom ergonomi samt väldisponerade fack med god överskådlighet. Valfriheten mellan olika innerväggar eller moduler ger dig stor frihet att anpassa akutvårdsväskan efter dina behov.

Flexi Andningsvårdsväska är en förbättrad version av vår traditionella liggande andningsvårdsväska, anpassad för dagens ambulanssjukvård. Materialets antibakteriella egenskaper är helt rätt i tiden och att den är PVC-fri gör den helt återvinningsbar. Med det senaste inom ergonomi och beprövade fackuppställningar finns överskådlighet som passar perfekt i en akutväska. Givetvis finns möjlighet att integrera sugsystem.

MiniBag är en akutväska med utökade möjligheter att ändra inredningen genom det genomtänkta systemet med innerväggsflexibilitet. Materialets antibakteriella egenskaper är helt rätt i tiden och att den är PVC-fri gör den helt återvinningsbar. Kan användas till förband, CPAP eller som barnväska.

Hoppas att vi ses där!