Upptäck våra staplingprodukter

Dags att stapla in efter semestern? Detta görs bäst med vår nya serie av kirurgiska staplers. Passa på att besöka oss i vår monter på Kirurgveckan 2017 i  Jönköping den 21-25 augusti, för att lära dig mer om vilken stapler som kan förenkla din arbetsdag.

Vi har flera olika staplers från Purple Surgical. Kom förbi och upptäck det senaste inom staplingprodukter. Alla Purples staplers har hög kvalitet, är kostnadseffektiva och är utmärkta instrument för operationer.

Här kan du läsa mer om några av våra staplers:

Skin stapler & skin stapler remover – Detta högkvalitativa hudstaplingsinstrument är en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för sårförslutning. Den är enkel, snabb och smidig att använda. Den ergonomiska designen ger maximal kontroll och precision vilket genererar exceptionella resultat.

Reloadable linear cutter stapler– Den raka laddningsbara skärarstaplern är ett effektivt kirurgiskt instrument vid allmänkirurgi, gynekologisk och urologisk kirurgi samt thorax kirurgi. Staplern placerar två rader av titanklammer i vävnaden samtidigt som den skär och delar vävnaden mellan de två raderna. Staplern kan laddas om upp till sju gånger, vilket innebär ett maxantal av åtta häftningar per patient. Instrumentet skapar en perfekt B-formad klammer med hjälp av riktmärken. Det ergonomiska handtaget och avtryckaren genererar komfort och kontroll.

Circular stapler with dual safety – Den runda dubbelsäkrade staplern är ett effektivt kirurgiskt instrument vid allmänkirurgi såsom matstrupen, magen och tarmarna. Staplern resekterar överflödig vävnad genom att placera dubbla rader av titanklammer i vävnaden och skapar en cirkulär anastomos. Den dubbla låsmekanismen förhindrar också att man slinter.

Hoppas att vi ses där!